Internationalt landevej

Van Aert forlænger kontrakten for resten af karrieren

Wout Van Aert og Team Visma Lease a Bike har forlænget deres samarbejdsaftale, så den gælder for resten af Van Aerts karriere.

“Dette er unikt i vores sport, men vi behøvede ikke begge at tænke længe over det”, siger Richard Plugge, CEO for teamet.

Van Aert kom til det daværende Team Jumbo-Visma i 2019. Han har vundet store sejre, herunder ni Tour de France-etaper, tre Vuelta a España-etaper, såsom Milan-San Remo, Amstel Gold Race, Strade Bianche, Omloop het Nieuwsblad, E3 Saxo Classic, Gent-Wevelgem og Kuurne-Brussel-Kuurne i år. Han er en flerdobbelt belgisk mester, tredobbelt verdensmester i cyclocross og vandt en bronzemedalje i enkeltstarten ved OL i Paris i år.

“Jeg behøvede ikke tænke længe, ​​da denne idé kom. Først og fremmest, fordi vi hos Team Visma | Lease a Bike arbejder med de bedste mennesker og det bedste udstyr. Sammen leder vi hele tiden efter forbedringer, hvilket betyder, at vi holder at udvikle mig individuelt, men også som et team, det skylder jeg meget succes, vi gør det virkelig sammen, men derudover føler jeg mig meget hjemme i dette team, hvilket er meget vigtigt for mig har passet mig i fem år, og jeg vil gerne beholde det sådan. Derfor besluttede jeg at blive her for altid, og det føles rigtig godt”, udtaler Van Aert.