Tour de FranceTour de France 2024

Resultater fra 7. etape af Tour de France 2024. Sejr til verdensmesteren

Syvende etape af Tour de France 2024 blev kørt som en enkeltstart over 25,3 km fra Nuet-Saint-Georges til Gevrey-Chambertin. Etapen blev et opgør mellem løbets klassementsryttere.

Det blev verdensmester i disciplinen, Remco Evenepoel fra Souldal Quick Step, der vandt karrierens første Tour de France-etape. Den belgiske vinder var tolv sekunder bedre end rytteren i den gule førertrøje, Tadej Pogacar, der nu fører løbet 33 skynder foran Evenepoel.

Jonas Vingegaard blev nr. fire på etapen, og er fortsat nr. tre i det samlede klassement.

Husk at du via SportsBog.dk blandt andet kan købe bogen De Danske Tour de France Helte. Husk at du via SportBog.dk kan købe den nye danske Tour de France-bog 40 Utrolige Tour de France-historier.